Hoe voeg ik een afbeelding toe aan mijn mailing?

In dit artikel leggen we je uit hoe je zelf een afbeelding kunt toevoegen aan je e-mailing.

1. Ga binnen je evenement naar "E-mailings"
  2. Als je je e-mail al hebt klaar staan, ga dan naar de tab "Design"
  3. Je klikt vervolgens rechts bovenin op 'bewerken'
  4. Je ziet dan aan de rechter kant van het scherm de tekstvakken waar de tekst toegevoegd kan worden. Boven elke tekstvak zie je een opmaak balk. De meest linker optie is "event bestanden". Hier klik je op.
  5. Je komt nu op de pagina waar je een afbeelding kunt uploaden in de software. Klik rechts onderin op het groene plusteken om een afbeelding te uploaden.
  6. Klik achter de toegevoegde afbeelding op "link kopieren"
  7. Nu kun je weer teruggaan naar de 'design' pagina in de mail.
  8. Klik rechts op de 3 puntjes en kies dan voor "insert image".
  9. Onder "Source"plak je de link die je hebt gekopieerd en klik op "save"

10. Onder "width" en "height" kun je eventueel de grootte aanpassen
  11. De afbeelding is in de mail geplaatst

Let op: De header en footer worden door ons in het mailtemplate aangepast. Deze functie is dus niet bedoelt om zelf een header of footer toe te voegen maar puur om de tekst in je e-mail visueel te ondersteunen.

Ons advies is het om het te beperken tot maximaal één afbeelding per mail, want met meer afbeeldingen loop je het risico dat deze mail in de spambox terecht komt. Lees ook het artikel: 'Hoe voorkom ik dat mijn mail in de spam komt'.