Hoe voeg ik een formulier aan een mailing toe?

In dit artikel leggen we je uit hoe je een formulier aan een mailing toevoegt.

1. Ga naar E-mailings in de horizontale menubalk bovenin
2. Klik op het groene plusje rechtsonder
3. Selecteer onder Instellingen en Formulier toevoegen het juiste formulier
4. Om het registratieformulier ook daadwerkelijk klikbaar te maken in de e-mailing is het belangrijk om de code van URL te gebruiken in de e-mailing, zie hieronder:

Link-icoontje:

URL:

5. Vergeet na stap 4/4 niet op de oranje knop Opslaan te klikken. Het formulier is nu aan de uitnodiging gekoppeld.