Hoe kan je een tag opnemen in een mailing?

In dit artikel leggen we je uit hoe je een tag kan opnemen in een mailing.

1. Ga naar app.evisit.nl
2. Kik rechts op het oog-icoontje om naar het desbetreffende evenement te gaan
3. Ga naar E-Mailings - design
4. Wanneer je bijvoorbeeld een "afzender" (in onderstaand geval was dat een "duco") per mail wilt instellingen, kun je onderstaande afsluitende HTML code gebruiken

5. LET OP: om bovenstaande Tag (duco) op te kunnen roepen is het belangrijk dat jouw projectmanager deze tag aan de achterkant op de juiste manier heeft toegevoegd