Hoe zorg ik dat ik mijn teksten goed in de maileditor toevoeg?

In dit artikel leggen we je uit hoe je jouw teksten goed in de maileditor kan toevoegen. Er zijn twee manieren om teksten toe te voegen in de maileditor:

1. Je kan in de maileditor schrijven/typen
2. Je kan een gekopieerde tekst plakken

Bij de tweede optie geven we je graag enkele tips om de tekst op de juiste manier toe te voegen in de maileditor.

Het is belangrijk om teksten altijd zonder opmaak toe te voegen in de maileditor. Je kan gekopieerde tekst eerst door een tekstverwerker zonder opmaak halen (zoals BBedit of Kladblok) en vervolgens plakken in de maileditor. Je kan de tekst ook via onderstaande manier kopieren en plakken:

Kopieer en plak teksten altijd via plakken zonder opmaak:
- Windows: CTRL+SHIFT+V
- Mac OS: CMD+SHIFT+V