Hoe zorg ik dat ik mijn teksten goed in de maileditor toevoeg?

In dit artikel leggen we je uit hoe je jouw teksten goed in de maileditor kan toevoegen. Er zijn twee manieren om teksten toe te voegen in de maileditor:

1. Je kan in de maileditor schrijven/typen
2. Je kan een gekopieerde tekst plakken

Standaard wordt gekopieerde tekst zonder opmaak geplakt in de mail editor. Dit adviseren wij ook, zodat de opmaak van je mailtemplate blijft behouden en de mailing netjes wordt verstuurd.

Je kunt deze standaard optie wel uitzetten door in de mail editor rechtsboven op de 3 puntjes te klikken en dan het "plak tekst" icoontje uit te zetten. Dit staat standaard aan. Indien je dit uitzet, raden we wel aan om je e-mail goed te testen. Het liefste via diverse browsers (gmail, outlook, apple mail, hotmail).