Hoe kan ik een gast aanmelden in de ScanIN app?

In dit artikel leggen we je uit hoe je en gast kan aanmelden via de ScanIN app.

Voordat je een gast kunt aanmelden in de app is het van belang dat je mobiele telefoon is geregistreerd als scanner en je bent ingelogd in de software.

Wanneer je in de app bent ingelogd kun je een gast aanmelden door deze persoon op te zoeken in de gastenlijst. Klik hiervoor op het vergrootglas icoontje rechtsonder in het scherm. Zoek de gast op en klik op de naam. Vervolgens kun je onder toegangsbewijzen het toegangsbewijs van deze gast aanvinken. Klik hierna op bevestigen. De gast is nu aangemeld.