Hoe zoek ik een gast op in de ScanIN app?

In dit artikel leggen we je uit hoe je en gast opzoekt in de ScanIN app.

Om een gast op naam op te zoeken in de app is het van belang dat je mobiele telefoon is geregistreerd als scanner en je bent ingelogd in de software.

Wanneer je in de app bent ingelogd kun je gasten op naam opzoeken door op het vergrootglas icoontje rechtsonder in het scherm te klikken. Vul vervolgens de naam van de betreffende gast in en zoek de gast op.