Hoe log ik in in de ScanIN app?

In dit artikel leggen we uit hoe je inlogt in de ScanIN app.

Nadat je de app hebt gedownload, kun je je mobiele telefoon als scanner registreren. Dit werkt als volgt:

1. Open de app. Het oranje beginscherm zal vervolgens verschijnen.
  2. Klik op ‘registreer scanner’.
  3. Klik op ‘Klik hier om de qr-code te scannen’ en scan de activatiecode (QR code) van jouw evenement (Deze heb je reeds ontvangen van je evisit manager of ligt bij de registratiebalie van het evenement klaar).
  4. Na het registreren van je telefoon als scanner kun je de overige gegevens invullen:
    - Voornaam
    - Achternaam
    - Locatie (het gaat hier om de locatie waarop jij tickets gaat scannen. Bijvoorbeeld: ‘’Den Haag, balie 2’’ of ‘’Rotterdam Ahoy, VIP ingang’’).
    - Printer (Het selecteren hiervan is optioneel, alleen indien je op het evenement gebruik maakt van badges dien je een printer te selecteren).
  5. Je bent nu ingelogd en klaar om te scannen.