Hoe scan ik een e-ticket?

In dit artikel leggen we je uit hoe je een e-ticket scant.

Om e-tickets te kunnen scannen is het van belang dat je mobiele telefoon is geregistreerd als scanner en je bent ingelogd in de app.

Wanneer je bent ingelogd in de app kun je tickets scannen door op het blauwe plusje in het midden onderaan het scherm te klikken. Richt vervolgens je camera op de QR code op het ticket van de bezoeker. Wanneer je het toegangsbewijs van een bezoeker hebt gescand zal er een nieuw scherm verschijnen met de gegevens van deze bezoeker. Klik vervolgens op de groene knop ‘bevestigen’ om de gast definitief binnen te scannen.

Let op: digitale QR codes worden vaak makkelijker gescand wanneer je deze vergroot en wanneer de helderheid van het scherm op maximaal staat.