Hoe kan ik in de ScanIN app zien hoeveel gasten er aanwezig zijn?

In dit artikel leggen we je uit hoe je in de ScanIN app kunt zien hoeveel gasten er aanwezig zijn.

Om te bekijken hoeveel gasten er aanwezig zijn op het evenement is het van belang dat je mobiele telefoon is geregistreerd als scanner en je bent ingelogd in de app.

Wanneer je in de app bent ingelogd kun je de statistieken van het evenement bekijken door op het icoontje linksonder in het scherm te klikken. Hier vind je een overzicht van het aantal totale toegangsbewijzen en het aantal reeds gescande toegangsbewijzen (bijvoorbeeld: 150/1200).

Indien er verschillende soorten toegangsbewijzen worden gebruikt op het evenement zie je in het overzicht hoeveel personen er aanwezig zijn per soort toegangsbewijs.