Hoe voeg ik een badge toe?

In dit artikel leggen we je uit hoe je een badge toevoegt. Je kunt een badge toevoegen aan het toegangsbewijs/de toegangsbewijzen van je evenement.

1. Klik op het oog-icoontje rechts van het desbetreffende evenement

2. Ga naar Toegangsbewijzen in de oranje horizontale menubalk
3. Klik op het oog-icoontje rechts van het desbetreffende toegangsbewijs

4. Klik rechts bovenin op de oranje button Bewerken
4. Vink het badge vakje aan

5. Er verschijnt nu een nieuwe strook Opmaak - Badge (onder de strook ‘Opmaak - Toegangsbewijs’)
6. Je kunt nu het design uploaden en de opmaakvelden invullen
7. Vergeet tot slot niet op Opslaan te klikken

Let op: een badge wordt alleen geprint in combinatie met de scan app (dit is een add-on).

Lees ook
Hoe voeg ik een opmaak toe aan mijn badge?
Wat zijn de design specificaties van een badge?
Welke html codes kun je op een badge toepassen?