Hoe voeg ik een toegangsbewijs toe?

In dit artikel leggen we je uit hoe je een toegangsbewijs toevoegt.

1. Log in op app.evisit.nl
  2. Klik op het oog-icoontje aan de rechterkant van het desbetreffende event
  3. Ga naar Toegangsbewijzen in de oranje horizontale menubalk
  4. Klik rechtsonder op het groene plusje
  5. Vul onderstaande gegevens in (indien mogelijk);
    - Naam, omschrijving, capaciteit, gratis/betaald incl. prijs en gebruik badge.
    - Geldige dagen (scanbaarheid) van het toegangsbewijs (alleen noodzakelijk in te vullen als je gebruik maakt van de scanapp)
    - Opmaak van het toegangsbewijs (zie ook ''hoe voeg ik mijn eigen design toe?'')
    - Selecteren van bijpassende tags
    - Optioneel: opmaak van de badge
    - Selecteer of je het toegangsbewijs op de persoonlijke pagina wilt tonen (ja > je gasten kunnen de tickets downloaden, nee > de tickets zijn niet zichtbaar op de persoonlijke pagina).
  6. Klik op opslaan

NB het toegangsbewijs kan als entreebewijs fungeren, maar ook als capaciteitscontrole. Zie voor meer uitleg het volgende artikel.