Welke functionaliteiten zijn er naast 'Vragen toevoegen'?

In dit artikel leggen we je uit welke functionaliteiten er nog meer zijn naast 'Vragen toevoegen'. Naast vragen toevoegen kun je ook horizontale lijnen of tekst toevoegen. Klik bijvoorbeeld op 'horizontale lijn toevoegen' en verplaats de lijn naar de gewenste plek door op het pijltje naar boven of naar beneden te klikken.

Wanneer je op 'tekst toevoegen' klikt vul je de tekst in die op het formulier moet komen te staan. Vervolgens gebruik je ook hier de pijltjes om de tekst op de gewenste plek in het formulier te plaatsen.

In het onderstaande voorbeeld is een tekst toegevoegd: 'voorbeeld tekst'. Daaronder is een horizontale lijn toegevoegd.

Dit ziet er vervolgens in het formulier zo uit:

Lees verder:

Hoe krijg ik de velden 'Voornaam, Achternaam en E-mailadres' weg of gewijzigd in mijn formulier?
Welke HTML codes kun je gebruiken in een formulier?