Wat is de code onder ''id'' bij mijn registratieormulier?

In dit artikel leggen we je uit wat de Question.id bij je registratieformulier inhoudt. Wanneer je in evisit een Formulier aanmaakt/bewerkt, dan zie je bij onder Vragen een kolom met “id”.

Met dit "id" kun je in een toegangsbewijs en/of mailing het antwoord op de vraag van het formulier oproepen. Dit doe je door de volgende mergeveld (zie onderstaand screenshot) toe te passen in de E-Mailing of bij de inhoud van het Toegangsbewijs.

Zie hieronder de stappen die je moet uitvoeren:
1. Log in op app.evisit.nl
2. Ga naar Formulieren
3. Scroll naar "Id" onder Vragen, dit is de "question id" (alle vragen in je registratieformulier hebben een eigen "question id", deze kun terug laten komen in je e-mailings, op toegangsbewijzen en op badges)
4. Door middel van onderstaande code te gebruiken, kun je bovenstaand uitvoeren: