De link naar het formulier in de mailing werkt niet

Als de link naar het formulier in de mailing niet werkt (dit gaat niet om een button), volg dan deze stappen om het probleem op te lossen:

1. Ga in de e-mail die je wilt bewerken naar ‘’Design’’.
  2. Klik op de knop ‘’Bewerken’’.
  3. Selecteer de link die je wilt bewerken aan de rechterkant van de mailing.
  4. Klik hierna op de knop van de link (zie onderstaande afbeelding).

1. Kopieer de volledige link van het formulier en plak deze opnieuw in het 'URL' veld.
  2. Verwijder eventueel 'https://' uit de URL, zodat de link begint met 'app.evisit.nl'.
  3. Stuur jezelf opnieuw een testmail. De link in de mailing zou nu moeten werken.