Hoe krijg ik de velden 'Voornaam, Achternaam en E-mailadres' gewijzigd in mijn formulier?

In dit artikel leggen we je uit hoe je de velden 'Voornaam, Achternaam en E-mailadres' kan hernoemen.

1. Ga in de horizontale balk naar Formulieren
2. Klik rechts op het oog-icoontje van het formulier waarbij je de velden wilt aanpassen
3. Klik vervolgens op Vragen toevoegen
4. Selecteer het Type 'Voornaam'' ''Achternaam'' of ''e-mail adres''
5. Zet vervolgens naast het woord "vraag" met welke tekst je "voornaam" wilt vervangen. Bijvoorbeeld: Wat is uw voornaam? of Firstname
6. Jouw opgegeven tekst overschrijft het veld Voornaam / Achternaam / Emailadres op het aanmeldformulier.
7. Je kunt de vragen ten alle tijden ook positioneren door de pijltjes naar beneden of naar boven te gebruiken.