Hoe zorg ik ervoor dat een enquête nog online blijft, ook al is mijn evenement al afgelopen?

In dit artikel leggen we je uit hoe je ervoor zorgt dat een enquête online blijft, ook al is je evenement al afgelopen.

1. Ga naar Formulieren in de oranje horizontale menubalk
2. Klik op het desbetreffende formulier
3. Wanneer je bij type Enquête selecteert, verschijnen er 2 extra opties
4. Wanneer je bij 'Beschikbaar tot' een datum invult zal de enquête niet offline gaan wanneer je evenement is afgelopen (dit is bij een aanmeldformulier namelijk wel het geval)
5. Op deze manier kunnen de gasten achteraf aan het evenement een enquête invullen