Hoe zorg ik ervoor dat een enquête Anoniem wordt ingevuld?

In dit artikel leggen we je uit hoe je ervoor zorgt dat een enquête anoniem wordt ingevuld.

1. Ga naar Formulieren in de oranje horizontale menubalk
2. Klik op het desbetreffende formulier
3. Wanneer je bij type Enquête selecteert, verschijnen er 2 extra opties
4. Wanneer je 'Is anoniem' selecteert, hoeven de gasten niet de verplichte vragen (Voornaam, Achternaam en E-mailadres) in te vullen
5. Op deze manier zullen de enquêteresultaten anoniem in de gastenlijst (en in de download onder Rapportage) terecht komen