Hoe lees ik de rapportage van mijn evenement af?

In dit artikel leggen we je uit hoe je de rapportage van jouw evenement af leest. Wanneer je naar je evenement gaat door op het oog-icoontje te klikken vind je boven in de oranje horizontale menubalk Rapportages. Hier staan de statistieken van je evenement. 

Cirkeldiagrammen
1. Gastenlijst
De statistieken van de gastenlijst zijn onderverdeeld in de status 'nieuw' en de status 'anders'. Status nieuw houdt in dat de gast is toegevoegd aan de gastenlijst. Wanneer er een actie is ondernomen, bijvoorbeeld: de gast heeft een uitnodiging ontvangen, of de gast is aangemeld, verandert dit naar status anders. 
2. Aanmeldingen
De statistieken van de aanmeldingen spreken voor zich. Hier vind je het aantal mensen dat zich heeft aangemeld, nog niet heeft aangemeld of heeft afgemeld voor je evenement.
3. Aanwezig/afwezig
Deze statistieken zijn tijdens en na afloop van het evenement bekend. Hier vind je hoeveel mensen daadwerkelijk op het evenement zijn geweest. 

Statistieken - Mailings
Meer uitleg over de mailstatistieken vind je hier.

Toegangsbewijzen - Resultaten
Hier vind je het aantal tickets dat verkocht is. Daarnaast staat aangegeven wat het maximaal beschikbare aantal tickets was en hoeveel tickets er op dit moment nog beschikbaar zijn. 

Financiën - Resultaten
Hier vind je het aantal tickets dat verkocht is en tegen welke prijs. Dit is alleen van toepassing bij betaalde toegangsbewijzen.

Enquête - Resultaten
Hier kun je een bestand downloaden waar je alle antwoorden op de enquête na afloop van je evenement kunt vinden. Dit is pas zichtbaar als gasten een enquête hebben ingevuld.