Hoe voeg ik Tags toe aan mijn evenement?

In dit artikel leggen we je uit hoe je Tags aan je evenement toevoegt.

1. Log in op app.evisit.nl
2. Nadat je een evenement hebt aangemaakt kom je automatisch in de wizard, om je evenement in te richten
3. Klik op de tweede stap bovenaan de pagina, genaamd Tags
4. Klik op de button Tag toevoegen en selecteer de juiste Tag. (Let op; om tags te kunnen toevoegen moet je deze eerst als beheerder hebben aangemaakt in de TagManager)
5. Klik op Opslaan
6. Nu kun je de geselecteerde tags gebruiken tijdens het inrichten van jouw evenement