Hoe voeg ik als beheerder Tags toe aan de TagManager?

In dit artikel leggen we je uit hoe je als beheerder Tags kunt toevoegen aan de TagManager.

1. Log in op app.evisit.nl
2. Ga naar Instellingen, door op het tandwiel rechtsboven te klikken
3. Klik op TagManager
4. Klik op het groene plusje rechts onderaan de pagina (let op; je kunt alleen tags toevoegen als je beheerder bent van een evenement)
5. Vul de naam van je Tag in
 6. Kies de organisatie waaraan de tag moet worden toegevoegd
7. Klik op Opslaan
8. Nu kan je de desbetreffende Tag selecteren bij jouw evenement (zie het artikel; hoe voeg ik Tags toe aan mijn evenement?)