Hoe koppel ik een toegangsbewijs aan een vraag?

In dit artikel leggen we je uit hoe je een toegangsbewijs aan een vraag koppelt.

1. Ga naar Formulieren in de horizontale menubalk bovenin
2. Selecteer bij de vraag type 'Meerkeuze' of 'Meervoudige selectie'
3. Aan de rechterkant onder Toegangsbewijs kun je het juiste toegangsbewijs aanvinken
4. Klik rechtsonder op Updaten en nu is het toegangsbewijs aan de vraag gekoppeld

Wanneer is het van toepassing dat je een toegangsbewijs aan een vraag koppelt?
Er zijn meerdere situaties waarin dit van toepassing is. Bijvoorbeeld wanneer je een evenement organiseert waarbij bezoekers een parkeerkaart willen kopen, of een evenement waarbij bezoekers kunnen aangeven dat zij een extra dag aanwezig willen zijn.

Lees ook:
''Wat is de functie van mijn toegangsbewijs?''