Hoe koppel ik een verborgen vraag aan een open vraag?

Een verborgen vraag is een vraag die tevoorschijn komt wanneer je een bepaald antwoord kiest, bijvoorbeeld:

Vind jij deze uitleg nuttig?

• Ja > Waarom?
  • Nee > Waarom niet?

1. Ga naar 'Formulieren' in de horizontale menubalk bovenin
2. Klik op de knop met de oranje letters 'Vragen toevoegen'
3. Maak een verborgen vraag door voor 'Verborgen' in plaats van 'Zichtbaar' te kiezen
4. Selecteer vervolgens bij de zichtbare vraag (waaraan je je verborgen vraag wilt koppelen) type 'Meerkeuze' of 'Meervoudige selectie'
5. Aan de rechterkant onder 'Vraag tonen' kun je dan de juiste verborgen vraag aanvinken
6. Klik rechtsonder op 'Updaten' en nu is de verborgen vraag aan de open vraag gekoppeld

Let op; je kunt pas de verborgen vraag aan de zichtbare vraag koppelen als je de verborgen vraag hebt aangemaakt.