Hoe ga ik naar mijn evenement?

In dit artikel leggen we je uit hoe je naar je evenement gaat.

Ben je nog niet ingelogd?

1. Log in via: https://app.evisit.nl
  2. Op je dashboard zie je al jouw evenementen staan (onder Mijn evenementen)
  3. Bovenaan staan al je Gepubliceerde evenementen
  4. Daaronder staan al je Concept evenementen
  5. Klik op het oog-icoontje achter het evenement om naar het juiste evenement te gaan

Ben je al ingelogd?

1. Klik op het tandwiel (Instellingen) rechtsboven in de oranje horizontale balk
  2. Ga naar Mijn evenementen op je dashboard, hier zie je al jouw evenementen staan
  3. Bovenaan staan al je Gepubliceerde evenementen
  4. Daaronder staan al je Concept evenementen
  5. Klik op het oog-icoontje achter het evenement om naar het juiste evenement te gaan