Hoe maak ik een statische lijst?

In dit artikel leggen we je uit hoe je een statische lijst maakt.

1. Ga naar Gastenlijst in de horizontale menubalk bovenin
  2. Klik op de oranje knop Lijsten en vervolgens rechts onderin op het groene plusje
  3. Geef de lijst een naam en klik op Toevoegen (en selecteer Statisch)
  4. Ga terug naar je Gastenlijst en klik een aantal gasten aan
  5. Selecteer vervolgens Aan statistische lijst toevoegen (dit zinnetje wordt pas zichtbaar wanneer er één of meerdere gasten geselecteerd zijn)
  6. Op deze manier creëer je je eigen statische lijst

Hoe bekijk je een statische lijst?

1. Ga naar Gastenlijst in de horizontale menubalk bovenin
  2. Klik op de oranje knop Lijsten
  3. Klik vervolgens rechts op Exporteren van de desbetreffende lijst die je wilt zien
  4. Hij download dan een CSV bestand maar d.m.v. kolom A te selecteren - op Gegevens te klikken - en tot slot op Tekst naar kolommen te klikken, kun je het bestand eenvoudig uitlezen.

NB het is ook mogelijk een mail te sturen naar een bepaalde lijst (onder E-mailing - Doelgroep).