Hoe maak ik een dynamische lijst?

1. Ga naar het evenement waar je een dynamische lijst voor aanmaakt, door op het oogje achter het evenement te klikken.
  2. Je komt nu automatisch in de gastenlijst van het evenement.
  3. Klik op de knop ‘lijsten’ rechts bovenaan de pagina.
  4. Maak een nieuwe lijst aan door op het groene plusje rechts onderaan de pagina te klikken.
  5. Vul de naam van de lijst in.
  6. Selecteer onder ‘type’ dynamisch.
  7. Er verschijnt nu de optie ‘toevoegen’. Hier kun je kiezen op basis van welke gegevens je een dynamische lijst wilt maken. Kies uit: Tag, vraag, toegangsbewijs, formulier, status, datum van aanmelden en datum van afmelden. Je kunt meerdere opties selecteren.
    Voorbeeld:
  8. Indien je wilt weten welke VIP gasten een introducé meenemen en zich al hebben aangemeld voor het evenement, selecteer dan de opties Tag, Vraag en Status.
    - Kies onder Tag voor de optie VIP genodigde.
    - Selecteer bij vraag ‘wilt u een introducé meenemen?’ en vink ‘ja’ aan.
    - Selecteer onder status het vakje ‘aangemeld’.
  9. Klik op opslaan.