Hoe maak ik een dynamische lijst?

In dit artikel leggen we je uit hoe je een dynamische lijst maakt.

1. Ga naar Gastenlijst in de horizontale menubalk bovenin.
  2. Klik op de oranje knop Lijsten en vervolgens rechts onderin op het groene plusje
  3. Geef de lijst een naam en klik op Toevoegen (en selecteer Dynamisch)
  4. Nu kun je kiezen op basis van welke gegevens je een dynamische lijst wilt maken. Kies uit: Tag, vraag, toegangsbewijs, formulier, status, datum van aanmelden en datum van afmelden. Je kunt ook meerdere opties selecteren.

Voorbeeld:
  5. Indien je wilt weten welke VIP gasten een introducé meenemen en zich al hebben aangemeld voor het evenement, selecteer dan de opties Tag, Vraag en Status.
    - Kies onder Tag voor de optie VIP genodigde.
    - Selecteer bij vraag ‘wilt u een introducé meenemen?’ en vink ‘ja’ aan.
    - Selecteer onder status het vakje ‘aangemeld’.

6. Klik op opslaan.

Hoe bekijk je een dynamische lijst?

1. Ga naar Gastenlijst in de horizontale menubalk bovenin
    2. Klik op de oranje knop Lijsten
    3. Klik vervolgens rechts op Exporteren van de desbetreffende lijst die je wilt zien
    4. Hij download dan een CSV bestand. Lees ''hoe zet ik een csv bestand om naar een leesbare Excel'' voor meer uitleg.

NB het is ook mogelijk een mail te sturen naar een bepaalde lijst (onder E-mailing - Doelgroep).