Wat is een dynamische lijst?

Een dynamische lijst is een lijst waarmee je kunt segmenteren binnen de gastenlijst. Dynamische lijsten worden vervolgens automatisch geüpdatet. Je kunt een dynamische lijst aanmaken op basis van verschillende kenmerken van de gast zoals: status, een vraag in het registratieformulier, tags en/of soort toegangsbewijs. Je kunt meerdere kenmerken selecteren en daar een lijst van maken. 

Een voorbeeld:
Je organiseert een evenement met verschillende doelgroepen, namelijk VIPs, reguliere genodigden, sprekers en pers. De VIPs mogen als enigen een introducé meenemen en kunnen na afloop deelnemen aan een diner. De pers moet zich melden bij een andere ingang en de sprekers krijgen een andere kleur badge.

In dit geval kun je perfect dynamische lijsten maken. Die van de VIPs maak je bijvoorbeeld door de VIPs te selecteren die in het registratieformulier hebben aangegeven bij het diner aanwezig te zijn, een introducé mee te nemen en dieetwensen van zowel zichzelf als hun introducees hebben opgegeven. Bij de pers kun je vragen om het tijdstip waarop ze komen en dan een dynamische lijst per tijdslot maken zodat je op locatie het aantal hostesses perfect hierop kunt afstemmen.