Hoe zie ik in één oogopslag wie zich allemaal heeft aangemeld voor mijn event?

In dit artikel leggen we je uit hoe je in één oogopslag ziet hoeveel en wie zich allemaal voor je evenement heeft aangemeld.

1. Ga in de lijst op de homepage naar het juiste evenement onder Mijn evenementen
2. Kijk rechts onder # aanmeldingen
3. Op deze manier zie je in één oogopslag hoeveel mensen zich hebben aangemeld voor je evenement
4. Klik vervolgens op het 'oog' icoontje aan de rechterkant
5. Je komt meteen in de Gastenlijst terecht
6. Filter de Gastenlijst op de 'Status: Aangemeld'
7. Op deze manier kun je in één oogopslag zien wie zich allemaal voor je evenement heeft aangemeld
8. Het is mogelijk om je aanmeldingen te exporteren naar Excel. Klik op lijsten en maak een dynamische lijst op basis van de status aangemeld. Als je je lijst hebt opgeslagen kun je deze vervolgens exporteren naar Excel.