Hoe importeer ik mijn gastenlijst?

Je kunt één of meerdere personen tegelijk aan je gastenlijst toevoegen. In dit artikel leggen we je uit hoe je meerdere personen toevoegt.

1. Ga naar 'Gastenlijst' in de horizontale menubalk bovenin
  2. Klik op de knop 'Importeren'
  3. Voeg een (CSV) bestand toe. Zie onderaan dit artikel een voorbeeld relatielijst en een format
  4. Je gastenlijst is nu geïmporteerd

Controleer goed of het aantal geïmporteerde personen overeenkomt met het aantal personen in de Excellijst. Personen die niet aan de importvereisten voldoen worden overgeslagen bij de import. Je krijgt hier (nog) geen melding van.

Instructie-video

Bijlagen