Hoe voeg ik iemand aan mijn gastenlijst toe?

Je kunt één of meerdere personen tegelijk aan je gastenlijst toevoegen. In dit artikel leggen we je uit hoe je één persoon toevoegt.

1. Ga naar Gastenlijst in de horizontale menubalk bovenin
  2. Klik rechts onderin op het groene plusje
  3. Selecteer eventueel de status (Nieuw, Genodigd, Geregistreerd, Niet geregistreerd, Aanwezig, Afwezig). Let op; wanneer je geen status selecteert komt de gast als Nieuw in de Gastenlijst
  4. Vul de gegevens in en klik vervolgens op de oranje knop Opslaan
  5. De persoon is toegevoegd aan de Gastenlijst

Let op. Indien je een gast een bepaalde status geeft zit hier geen automatische actie aan gekoppeld. Zie hieronder enkele voorbeelden:

• Indien je iemand als Genodigd toevoegt aan de gastenlijst wordt er niet automatisch een uitnodiging verstuurd. Dit dien je handmatig te doen.
  • Indien je iemand als Aangemeld toevoegt aan de gastenlijst wordt er niet automatisch een toegangsbewijs aan hem haar gekoppeld. Dit dien je handmatig te doen (belangrijk voor de capaciteiten).
  • Indien je iemand als Aangemeld toevoegt aan de gastenlijst wordt er niet automatisch een bevestigingsmail verstuurd. Dit dien je handmatig te doen.