Hoe verzend ik een e-mail vanuit mijn eigen e-mailadres?

In dit artikel leggen we je uit hoe je een e-mail verzend vanuit je eigen e-mailadres.

Geef als allereerst het e-mail adres door, vanuit waar je zou willen mailen. Wanneer jouw projectmanager het e-mailadres aan de software heeft toegevoegd, ontvangt u vanuit Postmark een verificatiemail (zie screenshot hieronder) om te bevestigen dat wij vanuit jouw mailadres mogen mailen. Open de mail en klik vervolgens op 'Confirm Sender Signature'.