Hoe voeg ik mijn aanmeldformulier aan de uitnodigingsmail toe?

In dit artikel leggen we je uit hoe je je registratieformulier aan de uitnodiging toevoegt.

1. Ga naar E-mailings in de horizontale menubalk bovenin
2. Klik op het groene plusje rechtsonder
3. Selecteer het juiste formulier bij Formulier
4. Om het registratieformulier ook daadwerkelijk aan de mailing toe te voegen is het van belang om de juiste hyperlink toe te voegen aan een woord of button (zie onderstaande afbeelding).
4. Vergeet na stap 4/4 niet op de oranje knop Opslaan te klikken
5. Het registratieformulier is nu aan de uitnodiging gekoppeld

Link-icoontje: